FBM als werkgever

Welkom bij FBM!

Bij FBM geloven we in mensen met karakter, deskundige dienstverlening en sterke samenwerking. Als advieskantoor op het gebied van fusies & overnames, bedrijfswaarderingen en financiering, zijn wij trots op onze track record, Maar ook op de rol die we spelen in het ondersteunen en begeleiden van ondernemers en middelgrote bedrijven.

Bij FBM creëren we een informele en inspirerende werkomgeving, waarin onze medewerkers de ruimte krijgen om te groeien, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Wij streven ernaar om een hecht team te vormen, waarin ieders individuele talenten en vaardigheden worden gewaardeerd en gestimuleerd. Om de persoonlijke band onderling te versterken ondernemen we regelmatig activiteiten en hebben we binnen ons kantoor een ‘eigen café’. Onze bedrijfscultuur is gebaseerd op open communicatie, wederzijds respect en samenwerking.

Als lid van ons team kun je rekenen op een omgeving waarin jouw ontwikkeling een centrale rol speelt. We bieden diverse mogelijkheden voor training, educatie en persoonlijke groei, zodat je voortdurend je vaardigheden kunt verbeteren en op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied. We moedigen initiatief en creativiteit aan, en bieden je de vrijheid om je eigen ideeën en visie te delen.

Bij FBM staat de dienstverlening aan onze klanten altijd voorop. We streven naar het leveren van hoogwaardige oplossingen die aansluiten bij de behoeften van onze klanten. Samenwerking en het delen van kennis zijn essentiële aspecten van ons werk. We werken nauw samen met onze klanten om hun doelen te begrijpen en te realiseren. Met onze expertise en ervaring bieden we hen de begeleiding en ondersteuning die nodig is om succesvolle transacties te realiseren.

Wacht niet langer en neem vandaag nog de volgende stap in je carrière. Ontdek de mogelijkheden bij FBM en sluit je aan bij ons gepassioneerde team. We kijken ernaar uit om van je te horen en samen te werken aan een succesvolle toekomst!Vacature: (junior) Consultant Corporate Finance

FBM blijft groeien en dus zijn wij op zoek naar een Senior M&A Analist. Wij zoeken een gedreven, ondernemende young professional met een afgeronde HBO of Master opleiding.

Lees verder

Vacature: Junior Analist Corporate Finance

FBM blijft groeien en dus zijn wij op zoek naar een Junior Analist Corporate Finance. Wij zoeken een gedreven, ondernemende young professional met een afgeronde HBO of Master opleiding.

Lees verder