Bedrijf kopen

Strategische stap naar verdere groei


Naast autonome groei, kan de aankoop van een bedrijf een goede manier zijn voor verdere groei. Bijvoorbeeld via een actieve ‘buy-and-build’ strategie. FBM begeleidt u met het opstellen van een schaalbaar business model en een strategisch plan. Via gerichte overnames kunt u op een aantrekkelijke manier uw omzet en rendement vergroten. FBM is uw partner in waardecreatie.

Bij FBM hebben we ruim 30 jaar ervaring. Zo’n 200 ondernemers hebben we ondersteund bij het aankopen van één of meer bedrijven. Wij kennen de processen én de wegen om een overname financieel te realiseren. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Klik dan op onderstaande button.
Onze buy-and-build strategie is door FBM mogelijk gemaakt

"Het was voor ons van belang dat er veel branchekennis bij FBM aanwezig is. ICT is dynamisch, specifiek en vaak complex. Dan heb je iemand nodig die die wereld én die diensten kent. Je hebt een sterke partner nodig om de gewenste leverage te krijgen. Veel weten van de branche en zelf de benodigde kennis inbrengen. Dat had FBM."Sander Dekker PROACT

  • slide