Herstructurering


Inzicht - Oplossing - Actie

Als goede en slechte jaren elkaar te vaak afwisselen en u de controle dreigt te verliezen dan is herstructurering dé enige oplossing. Uw bedrijf zit in uw hart, daarom onderneemt u ook met passie. Maar als uw bedrijf in een neerwaartse spiraal is gekomen en u er niet meer alleen voor wilt staan dan is het goed om een adviseur met ervaring te hebben die met beide benen op de grond staat. In een crisissituatie is snelheid en het nemen van de juiste beslissingen cruciaal. FBM beschikt over de mensen en de tools om samen met u de onderneming weer op het goede spoor te krijgen.


Waar kunnen wij u in bijstaan?

Deskundig team staat voor u klaar


Bij FBM hebben we ruim 30 jaar ervaring en al veel ondernemers ondersteund bij het herstellen van winstgevendheid. Wilt u weten wat wij juist nu voor uw onderneming kunnen betekenen? FBM adviseert ondernemers van middelgrote bedrijven bij hun financiële vraagstukken. Wij kunnen u bijstaan in de volgende situaties:

  • Bedrijfscontinuïteit in gevaar
  • Indien 'Bijzonder beheer' in beeld komt
  • Herijking strategie
  • Reorganisatie en overige kostenreductie
  • Aandeelhoudersconflicten
  • Opvolgingsproblematiek
  • Ontvlechting van slecht presterende bedrijfsonderdelen

Jaren actief

Adviseurs FBM

Geldverstrekkers

Eerdere reorganisaties brachten niet het gewenste resultaat. Het was teveel de kaasschaaf methode, teveel sociaal ingesteld. Het Business model klopte gewoon niet. Wat FBM bracht was allemaal heel overzichtelijk en duidelijk. Ook aan de mentale steun hebben we heel veel gehad. Ze waren daarnaast op momenten ook goed kritisch. Het was alsof je er samen in stond. We waren samen één team. Ze gingen er ook voor de volle 100% voor. Ze snapten wat de essentie was en wisten die juist op te pakken. FBM is ‘Mede-Ondernemer’. Ze hebben de juiste kennis en het juiste relatienetwerk.CEO Internationaal opererend fashion bedrijf