Financiering

Is financiering uw uitdaging?


Als ondernemer komt u soms voor grote uitdagingen te staan. Bijvoorbeeld wanneer uw onderneming (te) snel groeit. Bij de financiering van vastgoed. Of wanneer u van plan bent om een grote investering of een overname te doen. Dan heeft u een nieuwe financiering nodig. Op dat moment wilt u er zeker van zijn dat u de beste deal krijgt.
Dat uw financieringsstructuur u ruimte en flexibiliteit biedt voor toekomstige groei met de juiste convenanten en voorwaarden. De adviseurs bij FBM Corporate Finance hebben ruime ervaring binnen de bancaire sector. Hierdoor weten ze als geen ander hoe uw financieringsverzoek gepresenteerd en gestructureerd dient te worden om het optimale resultaat te bereiken.

Wilt u snel weten welke financieringsmogelijkheden er zijn voor uw onderneming? Vul dan onderstaande Tool in en we nemen snel contact met u op voor een eerste kennismaking!


Commercieel vastgoed financiering

FBM Corporate Finance


Binnen FBM beschikken we over een ervaren team dat gespecialiseerd is in het arrangeren van financieringen voor commercieel vastgoed. Wij hebben geen transactie gedreven aanpak maar kijken naar het grotere plaatje. Het in beeld brengen van de bestaande portefeuille, het besparingspotentieel en de groeiambities zijn bij ons de basis om de klant te adviseren.


Aantal jaren actief

Vastgoed adviseurs

Vastgoed financiers

Groeifinanciering

FBM Corporate Finance


Sterk groeiende bedrijven lopen regelmatig tegen obstakels bij het verkrijgen van groeifinanciering. Er is nog onvoldoende vermogen gerealiseerd of de historische track record is nog te fragiel om de noodzakelijke groeifinanciering te kunnen dragen. FBM heeft de nodige ervaring om deze bedrijven te helpen en weet de juiste vertaling te maken tussen de ambities van de ondernemer en de denkwijze van de financier.

Adviseurs

Geldverstrekkers

Jaren actief

Herfinanciering

FBM Corporate Finance


Het verlengen van bestaande financieringen bij het einde van de looptijd gaat veelal tegen de oorspronkelijke condities. Dit terwijl de onderneming en/of de markt sterk veranderd kunnen zijn. Wij ondersteunen ondernemers bij het beoordelen of de bestaande financiering nog marktconform is en assisteren ze indien er nieuwe toekomstbestendige financieringsstructuur opgetuigd dient te worden.

Jaren actief

Adviseurs

Geldverstrekkers

Acquisitiefinanciering

FBM Corporate Finance


Het verkrijgen van een passende acquisitiefinanciering is soms complexer dan het lijkt. Diverse banken hebben hier speciale afdelingen voor waardoor u te maken krijgt met nieuwe contactpersonen die uw onderneming nog niet kennen. Doordat wij deze afdelingen kennen en ervaring hebben met het op de juiste manier presenteren van acquisities en de bijbehorende synergievoordelen kunnen wij u helpen met het arrangeren van de financiering. Dit doen wij voor concrete overnames alsmede voor meerjarige acquisitie strategie├źn.

Adviseurs

Geldverstrekkers

Jaren actief

Alternatieve financiering

FBM Corporate Finance


In de afgelopen jaren zien wij in het MKB segment dat banken terughoudender zijn geworden en alternatieve financiers het gat opvullen wat daarmee is ontstaan. Hierdoor zijn er een groot aantal spelers toegetreden op het gebied van Crowfunding, Direct lending, Kredietunies, factoring, leasing etc. FBM adviseert ondernemers bij het verkrijgen van alternatieve financieringsmogelijkheden.

Jaren actief

Adviseurs

Geldverstrekkers