Bedrijfswaardering P2

FBM begeleidt P2 bij introductie medewerkersparticipatie regeling

Projecten is het werkterrein voor de ruim 70 professionals die werkzaam zijn bij P2. De professionals zijn specialist op het gebied van project-, proces-, programma en portfoliomanagement. Daarbij kunnen ze organisaties adviseren over het professionaliseren van projecten of het management van opgaven geheel of gedeeltelijk overnemen.

De professionals van P2 zijn in een groot aantal werkterreinen actief. Ze werken voor zowel publieke als private partijen. Van
MKB tot multinational en van kleine gemeenten tot Rijksoverheid. Met name in Energie, Food, Mobiliteit, Groene en stedelijke gebiedsontwikkeling, en het Sociale Domein brengen ze partijen bij elkaar.
FBM Corporate Finance heeft de directie van P2 voorzien van een onafhankelijke bedrijfswaardering voor de introductie van een medewerkersparticipatie regeling. Bedrijfswaarderingen opgesteld door FBM worden uitgevoerd binnen de richtlijnen van het NIRV. Het Nederlands Instituut voor Register Valuators is de beroepsvereniging van alle Register Valuators.


Meer weten over een bedrijfswaardering?

Onze waarderingsdeskundigen bij FBM hebben vele waarderingsrapporten gemaakt waarvan enkelen toonaangevende namen aan de rechterzijde zijn toegevoegd. Daarnaast zijn onze waarderingsdeskundigen allen afgestudeerd Business Valuator aan de RSM Erasmus, Tias Nimbus en zijn aangesloten bij de brancheorganisatie; Nederlands Instituut voor Register Valuators (NIRV). Bent u benieuwd naar hoe wij de waarde van uw bedrijf bepalen? Maak dan een vrijblijvende afspraak met een van onze Register Valuators; Ben Kaal of Michiel Dullaert.Gediplomeerde register valuaters

Uitgevoerde waarderingen


Deze klanten gingen u voor