Private Equity Infosessie 17 april

FBM participaties


Maak kennis met onze investeerders community


Schrijf je in voor een van onze informatiesessies op 11 of 17 april

Samen met Private Equity specialist Altix bieden wij relaties uit ons netwerk de mogelijkheid om deel te nemen in onze investeerders community.

Private Equity (PE) is in veel gevallen niet beschikbaar voor particuliere investeerders, maar  historisch gezien wel één van de sterkst renderende investeringsklasses. Hoewel private equity-investeringen gepaard kunnen gaan met hogere risico's, bieden ze ook aantrekkelijke voordelen voor beleggers die bereid zijn deze risico's te aanvaarden.

Via het FBM Alt. 1 2023 fonds krijgen onze relaties toegang tot de beste en meest exclusieve Private Equity fondsen.  Maar deelname aan het fonds gaat niet alleen om rendement, je wordt ook onderdeel van onze FBM investeerders community met andere succesvolle (oud)ondernemers waar we op frequente basis bedrijfsbezoeken voor organiseren, netwerkborrels en andere leuke en leerzame events.

Inschrijving voor het FBM Alt. 1 2023 fonds is geopend tot medio mei 2024 waarbij we nieuwe investeerders verwelkomen in de community. De community biedt in het kort:

  • Toegang tot onze FBM-community van succesvolle ondernemers
  • Investeer in de beste fondsen geselecteerd door Private Equity professionals
  • Brede spreiding over investeerders, geografieën, sectoren en investeringsstrategieën.
  • Fiscaal aantrekkelijke structuur voor Nederlandse ondernemers.

Op donderdag 11 en woensdag 17 april a.s. organiseren wij twee sessies waarin Altix de werking van het het fonds verder zal toelichten. Graag nodigen we je hiervoor uit, locatie is FBM te Nieuwegein, aanvang 17.00 uur.

Gebruik het formulier op deze pagina om je in te schrijven voor de sessie op 17 april. Of klik op de button hier onder om je in te schrijven voor de sessie op 11 april.



Inschrijven

Ja, ik neem graag deel aan de informatiesessie van 17 april om 17:00.

Emailadres*
Voornaam
Achternaam
Telefoonnummer
Op dit formulier is ons privacybeleid van toepassing.

Bedankt voor je inschrijving, je ontvangt een bevestiging per mail


Mediaan wereldwijde fondsresultaten per activatype. Bron: McKinsey & Company, McKensey Global Private Markets Review 2022.
Kans dat een investeerder minder dan zijn initiële inleg terugkrijgt op basis van het aantal fondsen in de portefeuille. Europese Private Equity fonds data van Preqin t/m vintage jaar 2016. Bron: Preqin.