Titel 123

Handig checklist

Checklist: 13 praktische vragen over bedrijfsverkoop

U overweegt uw bedrijf te verkopen. Maar hoe werkt dat in de praktijk? En waar moet u allemaal aan denken? In deze checklist geven we antwoord op de volgende 13 veel gestelde vragen.nn1.tHoe lang duurt een traject?n2.tWat kost een verkooptraject?n3.tIs dit het juiste moment?n4.tIs de markt gunstig?n5.tKan ik ook een onderdeel van mijn onderneming verkopen?n6.tHoe houden we het geheim?n7.tAan wie kunnen we verkopen?n8.tWelke garanties moet ik afgeven?n9.tMag ik opnieuw beginnen na de verkoop?n10.tHoe zit het met de betrokkenheid van mij als ondernemer?n11.tHoe werkt een earn-out?n12.tWat is een pre-exit en hoe werkt dat?n13.tWelke adviseur moet ik betrekken?nnDownload deze handige checklist voor de uitgebreide antwoorden op deze vragen.n