Waardebepaling Oosterhoff Group

FBM maakt een waardebepaling voor de directie van Oosterhoff Group

Oosterhoff Group is een groep van 10 bedrijven in ontwerp, bouw en installatie advies. In Oosterhoff worden krachten gebundeld. Dit maakt ze uniek. Kennis, expertise en de denkkracht van de beste specialisten en generalisten komen samen. Standaarden gaan van tafel.

Oosterhoff bestaat uit ABT, ABT België, abtWassenaar, Adviesbureau Lüning, adviesbureau Van de Laar, bbn adviseurs, Huygen, ABT Deutschland en Meelis & Partners. Binnen de holding bestaan ook diverse entiteiten, zoals onze denktank Quake. Alle organisaties hebben hun eigen kennis, denkkracht en expertise. Van ingenieurs tot installatieadviseurs en van constructeurs tot ontwerpers.
FBM Corporate Finance heeft voor de directie van Oosterhoff Group een waardebepaling gemaakt voor de herwaardering van de certificaten.


Meer weten over een bedrijfswaardering?

Onze waarderingsdeskundigen bij FBM hebben vele waarderingsrapporten gemaakt waarvan enkelen toonaangevende namen aan de rechterzijde zijn toegevoegd. Daarnaast zijn onze waarderingsdeskundigen allen afgestudeerd Business Valuator aan de RSM Erasmus, Tias Nimbus en zijn aangesloten bij de brancheorganisatie; Nederlands Instituut voor Register Valuators (NIRV).nnBent u benieuwd naar hoe wij de waarde van uw bedrijf bepalen? Maak dan een vrijblijvende afspraak met een van onze Register Valuators; Ben Kaal of Michiel Dullaert.Gediplomeerde register valuaters

Uitgevoerde waarderingen


Deze klanten gingen u voor