Bedrijfswaardering Witteveen+Bos

FBM begeleidt Witteveen+Bos bij medewerkersparticipatie regeling

Als advies- en ingenieursbureau adviseert en helpt Witteveen+Bos wereldwijd haar klanten bij het oplossen van de complexe uitdagingen van deze tijd. Vanuit een netwerk van 23 kantoren in 11 landen werken ruim 1.300 ingenieurs en adviseurs aan een betere leefomgeving voor iedereen, nu en later. Samen met haar stakeholders draagt Witteveen+Bos zo bij aan sociale, ecologische en economische vooruitgang, waarbij de duurzame ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties een inspirerende leidraad zijn.

Bij Witteveen+Bos zijn de medewerkers eigenaar van het bedrijf. Sinds 1992 zijn de aandelen volledig in handen van eigen medewerkers. Het systeem van financiële werknemersparticipatie scherpt al ruim 25 jaar de ondernemersgeest en is aangetoond vitaal. De continuïteit wordt gewaarborgd door een gezonde financiële basis en stabiele resultaten.

Jaarlijks keert Witteveen+Bos de winst uit via een winstuitkering voor alle medewerkers en via dividend voor de aandeelhouders. Deze wijze van winstdeling onderstreept een diepe overtuiging: met elkaar maken wij het succes van W+B mogelijk, dus mag iedereen meedelen in dat succes.
FBM Corporate Finance ondersteunt de directie van Witteveen+Bos bij diverse onderdelen inzake de medewerkersparticipatie regeling.


Meer weten over een bedrijfswaardering?

Onze waarderingsdeskundigen bij FBM hebben vele waarderingsrapporten gemaakt waarvan enkelen toonaangevende namen aan de rechterzijde zijn toegevoegd. Daarnaast zijn onze waarderingsdeskundigen allen afgestudeerd Business Valuator aan de RSM Erasmus, Tias Nimbus en zijn aangesloten bij de brancheorganisatie; Nederlands Instituut voor Register Valuators (NIRV).nnBent u benieuwd naar hoe wij de waarde van uw bedrijf bepalen? Maak dan een vrijblijvende afspraak met een van onze Register Valuators; Ben Kaal of Michiel Dullaert.Gediplomeerde register valuaters

Uitgevoerde waarderingen


Deze klanten gingen u voor