Bedrijfswaardering Mogelijk

FBM begeleidt directie Mogelijk bij MBI

Mogelijk Vastgoedfinancieringen is circa vijf jaar geleden opgericht door Maarten Rövekamp, Pablo de Loor en Annemieke Schoonderwoerd. Om verdere groei te kunnen realiseren is er in 2020 een driekoppig directieteam aangenomen bestaande uit algemeen directeur Folkert Eggink, financieel directeur Iris Wissink en directeur Mogelijk Hypotheken Dirk Jan van der Hoeden.

Mogelijk richt zich op ondernemers, vastgoedbeleggers en investeerders. Aan de ene kant kunnen ondernemers en vastgoedbeleggers bij Mogelijk terecht die financiering zoeken bij het aankopen van een bedrijfspand of een huis of appartement voor de verhuur. Aan de andere kant biedt Mogelijk ook de kans om met opgebouwd kapitaal de zakelijke hypotheek te financieren van ondernemers. Op deze manier is Mogelijk een ‘one-stop-shop’ als het gaat om vastgoedfinancieringen.

Mogelijk heeft de afgelopen vijf jaar al meer dan 1.930 objecten gefinancierd en in totaal financiering afgegeven ter waarde van circa €350 miljoen. Met een eigen ontwikkeld platform verbinden ze investeerders en ondernemers met elkaar en zijn ze er voor beleggers in vastgoed. Hiermee bedienen ze een brede doelgroep.


.

FBM Corporate Finance heeft de directie van Mogelijk geadviseerd bij een mogelijke management buy in (MBI). Onderdeel van de werkzaamheden was het vaststellen van de economische waarde van de onderneming.

Meer weten over een bedrijfswaardering?

Onze waarderingsdeskundigen bij FBM hebben vele waarderingsrapporten gemaakt waarvan enkelen toonaangevende namen aan de rechterzijde zijn toegevoegd. Daarnaast zijn onze waarderingsdeskundigen allen afgestudeerd Business Valuator aan de RSM Erasmus, Tias Nimbus en zijn aangesloten bij de brancheorganisatie; Nederlands Instituut voor Register Valuators (NIRV).

Bent u benieuwd naar hoe wij de waarde van uw bedrijf bepalen? Maak dan een vrijblijvende afspraak met een van onze Register Valuators; Ben Kaal of Michiel Dullaert.Gediplomeerde register valuaters

Uitgevoerde waarderingen


Deze klanten gingen u voor