Skip to main content Skip to search

Michiel Dullaert

Michiel Dullaert

Michiel is sinds 2015 werkzaam bij FBM. Hij heeft ruim 10 jaar ervaring opgedaan binnen de financiële dienstverlening. Michiel is zijn loopbaan gestart bij ING waarbij hij zich de laatste jaren heeft ontwikkeld als strategisch gesprekspartner voor directies en DGA’s binnen het grootbedrijf.

Michiel begeleidt ondernemers op heldere wijze bij financiële besluitvorming in brede bedrijfskundige context, waaronder; (her)financiering, continuiteitsvraagstukken, fusies en overnames. Als Register Valuator is hij een expert op het gebied van waarderingsvraagstukken. Zijn specialisme ligt bij de sectoren transport & logistiek en ICT. Vooral de ICT sector laat zich lastig bancair financieren, daardoor leent deze sector zich goed voor alternatieve financieringswijze. Michiel heeft hiervoor een breed netwerk van financiële partijen.

Zijn doel is om de ambitie van de ondernemer te helpen realiseren met een zo optimaal mogelijke financieringsstructuur.

“De nieuwe economie vraagt om nieuwe oplossingen.”

Michiel heeft International Management gestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht en heeft zijn Master in Marketing behaald aan TIAS University in Tilburg. Tevens heeft hij aldaar ook zijn Executive Master in Business Valuation behaald.

Contactgegevens: