Skip to main content Skip to search

Boudewijn Pelgrim

Boudewijn Pelgrim

Boudewijn is sinds 2005 bij FBM werkzaam.Hij heeft vele ondernemers begeleid bij vastgoed-, borgstellings- en algehele ondernemings(her)financieringen. Hierbij treedt Boudewijn op als sparringpartner voor de ondernemer. Hij begeleidt de financiële analyse en onderhandelt met de financiers.

Daarnaast begeleidt hij ondernemers met strategische vraagstukken en de implementatie ervan. Bedrijfsovernames, bedrijfsopvolging en herstructurering zijn dan regelmatig de volgende stappen in dat proces.

Vanwege zijn achtergrond begeleidt Boudewijn binnen FBM alle franchisevraagstukken voor zowel franchisenemers als franchisegevers. Zijn opleiding “Staatsgegarandeerde financieringen” heeft ertoe geleid dat hij het aanspreekpunt binnen ons kantoor is voor alle financieringen waarin overheidsgaranties een rol spelen. Mede om die reden begeleidt hij veel innovatieve bedrijven.

Voordat Boudewijn bij FBM startte is hij binnen de Sperwer Groep (PLUS supermarkten) verantwoordelijk geweest voor de (franchise) financieringsactiviteiten. Boudewijn startte zijn carrière bij ABN Bank en was daarnaast werkzaam bij St.Bureau Krediet Registratie en Datalease.

Boudewijn volgde aan de HEAO van Arnhem zijn opleiding. Hij heeft daarnaast een aantal deeltijd opleidingen gevolgd.

Contactgegevens: