Skip to main content Skip to search

Zakelijke dienstverlening

nieuwscarrousel dienstverlening

Zakelijke dienstverlening

De belangrijkste twee bezittingen van de onderneming in de zakelijke dienstverlening zijn uw klanten en uw medewerkers. Is uw onderneming in staat zonder dagelijkse inzet van het management rendabel te zijn? Zijn de kosten zodanig flexibel dat bij tegenvallende omzet er snel een kostenreductie kan worden doorgevoerd? De markt van zakelijke dienstverlening is buitengewoon dynamisch en vraagt om dynamische oplossingen.

In de zakelijke dienstverlening is kwaliteit van de dienst en betrouwbaarheid van groot belang. Het is essentieel om speciale financiële meetinstrumenten te hebben die de onderneming blijven monitoren aan de hand van haar value-drivers. Medewerkers dienen betrokken te zijn en behouden te blijven. Goede communicatie en duidelijke financiële regelingen zijn een must have.

Waarom FBM als uw bedrijfsadviseur?

FBM heeft ruime ervaring en deskundigheid in de zakelijke dienstverlening. Veel van onze vaste klanten maken gebruik van onze strategische- financiële adviezen op het gebied van koop, verkoop, inkoop, waardebepaling, financiering en kapitaal. Wij begeleiden u graag bij al uw uitdagingen en vragen over de toekomst van uw bedrijf.

FBM analyseert, adviseert, begeleidt en arrangeert in de Zakelijke dienstverlening:

  • Financiering
  • (Her)structurering van de onderneming
  • Koop en verkoop van onderneming
  • (Medewerker)participatieregelingen
  • Waarderingen
  • Businessplannen

Maak nu vrijblijvend kennis met FBM

We nodigen u graag uit voor een vrijblijvend eerste gesprek. Dit gesprek kan u in vele opzichten verder brengen. Daarnaast stellen wij een analyse op en komen wij graag met een plan van aanpak. Onze visie is om in teamverband altijd tot een gewenst resultaat te komen. Wij adviseren, u beslist.