Skip to main content Skip to search

Financieel management

diensten financieel management

FINANCIEEL MANAGEMENT

Wim Manders: “Wij zijn uw trusted advisor voor al uw financiële vraagstukken.”

Wat zijn uw zakelijke financiële doelstellingen? En zijn deze doelstellingen haalbaar? Heeft uw bedrijf liquiditeitsbehoefte? Denkt u aan (financiële) herstructurering? Heeft u behoefte aan een financieel manager?

FBM is een financieel advieskantoor dat veel ondernemers helpt met vraagstukken rondom groei, financiering, investering en strategiebepaling. Wij helpen meer dan honderd vaste klanten regelmatig met ons advies, dat kan een transactie zijn (aan- of verkoop, nieuwe financiering, herstructurering) of een strategisch- financieel advies. Veel van onze klanten hebben behoefte aan financieel adviseur die met frisse blik naar uw vraagstuk kijkt en met nuchtere praktische oplossingen komt. Voor financieel en strategisch advies kan FBM u helpen.

We adviseren en begeleiden bij het opleveren van adequate managementinformatie voor de continuïteit en groei van uw ondernemingen, waaronder:

  • het opzetten van investerings-, financierings-, liquiditeits- en resultaatsbegrotingen.
  • het leveren c.q. beoordelen van de gewenste management stuurinformatie
  • het beoordelen van de jaarstukken en het tijdig optimaliseren van uw balans

FBM helpt u als financiële sparringpartner, maar ook als analyticus, besluitvormer, assistent, plannenmaker, regelaar en als controleur. Kortom, we zijn uw rechterhand die acteert volgens de PlanDoCheckAct methode, en die u assisteert in uw dagelijkse financieel management. We maken de plannen, we regelen, we controleren en treden op bij veranderingen op financieel gebied.

Onze diensten:

  • Adviseren en begeleiden van beleids- en (financieel) strategische vraagstukken.
  • Vertaling van de informatie naar actieplannen
  • Begeleiding bij invoering van deze plannen en coaching bij de effecten van de invoering
  • Begeleiding en voorbereiding van de gesprekken met bankier(s) en (potentiële) investeerders
  • Arrangeren, structureren en begeleiden van toekomstige financierings- en investeringsplannen

Maak nu vrijblijvend kennis met FBM

We nodigen u graag uit voor een vrijblijvend eerste gesprek. Dit gesprek kan u in vele opzichten verder brengen. Daarnaast stellen wij een analyse op en komen wij graag met een plan van aanpak. Onze visie is om in teamverband altijd tot een gewenst resultaat te komen. Wij adviseren, u beslist.