Skip to main content Skip to search

Bedrijfsfinancieringen

Gardening: Watering Can Isolated on White Background

EEN BEDRIJFSFINANCIERING DIE BIJ U PAST

Albert van Lunteren: “Zal 2019 weer zo’n succesjaar worden als 2018 voor bedrijfsfinancieringen was?”

Albert van Lunteren is financieringsspecialist bij FBM. Albert: “2018 was in elk opzicht een geslaagd jaar voor bedrijfsfinancieringen, wij zagen steeds meer transacties in de markt en hebben veel bedrijven met succes mogen begeleiden in het vinden van een passende financiering. De aanhoudende lage rente in combinatie met de economische groei maakt dat banken bereid waren om meer te financieren in 2018.

De vooruitzichten voor 2019 zijn onverminderd gunstig: de rente blijft voorlopig laag, de investeringen blijven groeien en evenals de bereidheid van de financiers. Daarnaast blijft crowdfunding en alternatieve financiering marktaandeel winnen. Ik verwacht dat het MKB hierdoor eindelijk ook kan profiteren.”

Wie is FBM?

FBM is in 1990 opgericht door oud-bankiers die zagen dat ondernemers moeite hadden met het vinden van passende financiering. Vanuit die visie hebben zij besloten om de ondernemers rechtstreeks te gaan helpen met het vinden van vreemd vermogen. In al die jaren hebben wij meer dan 500 ondernemers succesvol bijgestaan bij het vinden van een maatwerk financiering.

Waarom FBM?

Bij FBM hebben we actuele bancaire kennis en ervaring in huis. Met onze bemiddeling maakt uw financieringsaanvraag bij banken en andere financiële instellingen meer kans op acceptatie, tegen gunstiger voorwaarden en kortere doorlooptijden. Wij gaan met u in gesprek om uw wensen en behoefte in kaart te brengen. Daarna nemen wij de regie van uw financieringsaanvraag over en bespreken wij met u de ontvangen offertes. Wat zijn onze voordelen:

  • Wij zorgen voor betere, slimmere, goedkopere en efficiëntere financiële oplossingen.
  • Wij hebben toegang tot vele bronnen van financiering.
  • Wij komen met oplossingen die bij uw bedrijf passen. Als mens en als ondernemer.

Een bancaire lening is mogelijk niet altijd de beste oplossing. Daarom kijken wij ook naar alternatieve financieringsoplossingen zoals: crowdfunding, particuliere financiering, overheidskredieten, factoring en leasing. FBM brengt vraag en aanbod van financiering voor u samen.

Diensten

Wij begeleiden en arrangeren werkkapitaal financieringen, overname financieringen, projectfinancieringen, hybride financieringen, herfinancieringen, vastgoed financieringen en franchise financieringen.

Ook initiëren, voeren, maken en begeleiden we (internationale) cash management oplossingen, rente- en valutamanagement, businessplannen, liquiditeitsplanningen, financierings-en investeringsmemoranda, werkkapitaalanalyses en bankscans.

Maak nu vrijblijvend kennis met FBM

We nodigen u graag uit voor een vrijblijvend eerste gesprek. Dit gesprek kan u in vele opzichten verder brengen. Daarnaast stellen wij een analyse op en komen wij graag met een plan van aanpak. Onze visie is om in teamverband altijd tot een gewenst resultaat te komen. Wij adviseren, u beslist.