Skip links

Herfinanciering voor Noord-Europees Wijnopslagbedrijf B.V.

FBM Corporate Finance zorgt voor een totale herfinanciering voor Noord-Europees Wijnopslagbedrijf B.V. (NWB)

Albert van Lunteren en Stefan Antonissen hebben NWB bijgestaan bij de herfinanciering van haar senior-loans en working capital faciliteiten naar een Nederlandse Grootbank. Omvang van het totale obligo wordt vanuit discretie niet bekengemaakt. De transactie is begin juli afgerond.

Download Whitepaper

In 10 stappen naar een succesvolle verkoop van uw bedrijf

De knoop is doorgehakt. U wilt uw bedrijf verkopen. Maar hoe gaat dat in zijn werk? Op basis van onze ruime ervaring delen wij in dit stappenplan de 10 stappen naar een succesvolle bedrijfsverkoop. Zo weet u beter wat u te wachten staat. Op basis van onze ruime ervaring delen wij in dit stappenplan de 10 stappen naar een succesvolle bedrijfsverkoop. Zo weet u beter wat u te wachten staat. E-book text: De knoop is doorgehakt. U wilt uw bedrijf verkopen. Maar hoe gaat dat in zijn werk?

Maak kennis met onze experts

Michiel Dullaert

Bij de verkoop van je levenswerk geeft een ervaren corporate finance adviseur je houvast in het proces. Maak daarom bijvoorbeeld eens kennis met Michiel uit het transactieteam van FBM. Michiel is al vele malen betrokken geweest bij verkooptransacties.

Gerelateerde verhalen

This website uses cookies to improve your web experience.