Skip links

FBM Corporate Finance begeleidt Kooijman Autogroep bij de aankoop van Tielse Autoschade -en spuitbedrijf (TAB)

Deze zomer maakte Kooijman Autogroep bekend dat Kooijman Autogroep haar autoschadeherstelactiviteiten uitgebreid in Tiel met de aankoop van TAB. Albert van Lunteren heeft de directie bijgestaan bij de totstandkoming van deze overname.

Na 40 jaar werkzaam te zijn geweest in het familiebedrijf, neemt eigenaar Nico Papaïoannou op een logisch moment een stap terug. Beide bedrijven werkten al intensief samen. Kooijman Autogroep heeft door de overname nu twee schadevestigingen.

Nico Papaïoannou zal zijn werkzaamheden geleidelijk afbouwen. De dagelijkse leiding draagt hij over aan Frans de Beus. Alle personeelsleden blijven werkzaam bij TAB.

‘De overname draagt bij aan de toekomst bestendigheid, maar ook aan de belangen van zowel klanten als leveranciers’, aldus Kooijman Autogroep.

De naam wordt gewijzigd in TAB Kooijman Autoschade.

Bron: Automotive Online

Download Whitepaper

In 10 stappen naar een succesvolle verkoop van uw bedrijf

De knoop is doorgehakt. U wilt uw bedrijf verkopen. Maar hoe gaat dat in zijn werk? Op basis van onze ruime ervaring delen wij in dit stappenplan de 10 stappen naar een succesvolle bedrijfsverkoop. Zo weet u beter wat u te wachten staat. Op basis van onze ruime ervaring delen wij in dit stappenplan de 10 stappen naar een succesvolle bedrijfsverkoop. Zo weet u beter wat u te wachten staat. E-book text: De knoop is doorgehakt. U wilt uw bedrijf verkopen. Maar hoe gaat dat in zijn werk?

Maak kennis met onze experts

Michiel Dullaert

Bij de verkoop van je levenswerk geeft een ervaren corporate finance adviseur je houvast in het proces. Maak daarom bijvoorbeeld eens kennis met Michiel uit het transactieteam van FBM. Michiel is al vele malen betrokken geweest bij verkooptransacties.

Gerelateerde verhalen

This website uses cookies to improve your web experience.