Skip links

Maak kennis

Wij helpen ondernemers met raad en daad bij financiële vraagstukken. Door onze oplossingsgerichte benadering bieden wij creatieve, op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de unieke behoeften van onze klanten. Onze persoonlijke betrokkenheid en diepgaande expertise in fusies en overnames, financieringen, herstructureringen en bedrijfswaarderingen stellen ons in staat om echte waarde te creëren en ondernemers te helpen om kansen volledig te benutten.

Wil je eens vrijblijvend kennismaken? We nodigen je van harte uit om met je te sparren over jouw uitdaging met een kop goede koffie.

Focus

Onze focus ligt op middelgrote en grote Nederlandse bedrijven met complexe vraagstukken. We zijn actief binnen vrijwel alle branches en hebben met meer dan 500 transacties ervaring in onder meer:

Advies met karakter

FBM Corporate Finance kenmerkt zich door een professionele en informele cultuur waarin het ondernemerschap van onze klanten centraal staat. 

Onze adviseurs bewandelen niet altijd de gebaande paden en kijken altijd vanuit het perspectief van de ondernemer. Om de beste oplossing voor klanten te realiseren omarmen we als ervaren professionals met diepgaande kennis creativiteit en lef. Zo komen we steeds weer tot de best mogelijke deal of oplossing.

Wij noemen dat advies met karakter.  

Stel je vraag

This website uses cookies to improve your web experience.