Skip links

Bedrijfswaardering Mogelijk

FBM begeleidt directie Mogelijk bij MBI

Mogelijk Vastgoedfinancieringen is circa vijf jaar geleden opgericht door Maarten Rövekamp, Pablo de Loor en Annemieke Schoonderwoerd. Om verdere groei te kunnen realiseren is er in 2020 een driekoppig directieteam aangenomen bestaande uit algemeen directeur Folkert Eggink, financieel directeur Iris Wissink en directeur Mogelijk Hypotheken Dirk Jan van der Hoeden.

Mogelijk richt zich op ondernemers, vastgoedbeleggers en investeerders. Aan de ene kant kunnen ondernemers en vastgoedbeleggers bij Mogelijk terecht die financiering zoeken bij het aankopen van een bedrijfspand of een huis of appartement voor de verhuur. Aan de andere kant biedt Mogelijk ook de kans om met opgebouwd kapitaal de zakelijke hypotheek te financieren van ondernemers. Op deze manier is Mogelijk een ‘one-stop-shop’ als het gaat om vastgoedfinancieringen.

Mogelijk heeft de afgelopen vijf jaar al meer dan 1.930 objecten gefinancierd en in totaal financiering afgegeven ter waarde van circa €350 miljoen. Met een eigen ontwikkeld platform verbinden ze investeerders en ondernemers met elkaar en zijn ze er voor beleggers in vastgoed. Hiermee bedienen ze een brede doelgroep.

Download Whitepaper

In 10 stappen naar een succesvolle verkoop van uw bedrijf

De knoop is doorgehakt. U wilt uw bedrijf verkopen. Maar hoe gaat dat in zijn werk? Op basis van onze ruime ervaring delen wij in dit stappenplan de 10 stappen naar een succesvolle bedrijfsverkoop. Zo weet u beter wat u te wachten staat. Op basis van onze ruime ervaring delen wij in dit stappenplan de 10 stappen naar een succesvolle bedrijfsverkoop. Zo weet u beter wat u te wachten staat. E-book text: De knoop is doorgehakt. U wilt uw bedrijf verkopen. Maar hoe gaat dat in zijn werk?

Maak kennis met onze experts

Michiel Dullaert

Bij de verkoop van je levenswerk geeft een ervaren corporate finance adviseur je houvast in het proces. Maak daarom bijvoorbeeld eens kennis met Michiel uit het transactieteam van FBM. Michiel is al vele malen betrokken geweest bij verkooptransacties.

Gerelateerde verhalen

This website uses cookies to improve your web experience.