Skip links

Optimale financiering Bourguignon Leeuwarden

FBM begeleidt Bourguignon bij optimalisering van de financiering

Bourguignon is mobiliteitspartner in Friesland die onder andere merken van PON voert. Om gereed te zijn voor toekomstige ontwikkelingen heeft Bourguignon de financiering van haar bedrijven opnieuw ingericht en de leaseportefeuille geherfinancierd.  FBM Corporate Finance heeft Bourguignon  in de afgelopen periode hierin begeleid en geadviseerd. Wij wensen de Bourguignon-bedrijven veel succes in de toekomst.

Download Whitepaper

In 10 stappen naar een succesvolle verkoop van uw bedrijf

De knoop is doorgehakt. U wilt uw bedrijf verkopen. Maar hoe gaat dat in zijn werk? Op basis van onze ruime ervaring delen wij in dit stappenplan de 10 stappen naar een succesvolle bedrijfsverkoop. Zo weet u beter wat u te wachten staat. Op basis van onze ruime ervaring delen wij in dit stappenplan de 10 stappen naar een succesvolle bedrijfsverkoop. Zo weet u beter wat u te wachten staat. E-book text: De knoop is doorgehakt. U wilt uw bedrijf verkopen. Maar hoe gaat dat in zijn werk?

Maak kennis met onze experts

Michiel Dullaert

Bij de verkoop van je levenswerk geeft een ervaren corporate finance adviseur je houvast in het proces. Maak daarom bijvoorbeeld eens kennis met Michiel uit het transactieteam van FBM. Michiel is al vele malen betrokken geweest bij verkooptransacties.

Gerelateerde verhalen

This website uses cookies to improve your web experience.