Skip links

FBM arrangeert financiering voor realisatie 55 woningen Tupla Vastgoed

Realisatie 55 nieuwbouw (zorg)woningen project Zuydveste te Aalsmeer

FBM heeft de directie van Tupla Vastgoed geadviseerd bij het arrangeren van een bouwfinanciering voor de realisatie van het project Zuydveste in Aalsmeer. Hierbij is er niet alleen gekeken naar de financiering van object zelf maar ook naar een verdere optimalisering van de huidige financieringsstructuur binnen de totale vastgoedportefeuille. Er is gekeken om voor Tupla Vastgoed alsmede de financier een zo interessant mogelijke financieringsticket te realiseren. Dit heeft geresulteerd in een verbetering van de bestaande financieringscondities en de verstrekking van een bouwfinanciering voor de realisatie van project Zuydveste.

Tupla Vastgoed is voortdurend actief in de transformatie van gedateerd vastgoed naar vastgoed met meer duurzaamheid en een betere aansluiting op de markt. Om dit mogelijk te maken is een optimale financiering en benutting van financieringscapaciteit noodzakelijk. Dit is ook het uitgangspunt geweest voor FBM in haar advisering.

Met deze financiering kan Tupla Vastgoed 55 luxe en duurzame appartementen in Aalsmeer realiseren specifiek voor senioren. De ontwikkeling van project Zuydveste vindt plaats op een herontwikkelingslocatie met daarop een voormalig kerkgebouw. Tupla Vastgoed zal het beeldbepalende kerkgebouw transformeren in drie unieke lofts. Hierbij blijft het karakter van het kerkgebouw in takt. Naast het kerkgebouw wordt aan beide kanten twee woongebouwen gerealiseerd met in totaal 52 appartementen. De start van project Zuydveste staat gepland in het 2e kwartaal 2021. Met de komst van 55 woningen speelt Tupla Vastgoed in op een steeds groter wordende tekort aan betaalbare huurwoningen voor senioren.

De transactie werd vanuit FBM begeleid door Philip van der Hoek en Wim Manders.  

Download Whitepaper

In 10 stappen naar een succesvolle verkoop van uw bedrijf

De knoop is doorgehakt. U wilt uw bedrijf verkopen. Maar hoe gaat dat in zijn werk? Op basis van onze ruime ervaring delen wij in dit stappenplan de 10 stappen naar een succesvolle bedrijfsverkoop. Zo weet u beter wat u te wachten staat. Op basis van onze ruime ervaring delen wij in dit stappenplan de 10 stappen naar een succesvolle bedrijfsverkoop. Zo weet u beter wat u te wachten staat. E-book text: De knoop is doorgehakt. U wilt uw bedrijf verkopen. Maar hoe gaat dat in zijn werk?

Maak kennis met onze experts

Michiel Dullaert

Bij de verkoop van je levenswerk geeft een ervaren corporate finance adviseur je houvast in het proces. Maak daarom bijvoorbeeld eens kennis met Michiel uit het transactieteam van FBM. Michiel is al vele malen betrokken geweest bij verkooptransacties.

Gerelateerde verhalen

This website uses cookies to improve your web experience.