Skip links

Verkoop Lequal aan internationaal opererende Happy Horizon

FBM begeleidt aandeelhouder Lequal bij de verkoop van een meerderheidsbelang aan Happy Horizon

Happy Horizon, een groep van gespecialiseerde bureaus op het gebied van data & strategie, content & creatie, ICT & webdevelopment en media & campaignmanagement, heeft digital marketing agency LEQUAL uit Amsterdam overgenomen. Het aantal bureaus dat onder Happy Horizon valt komt daarmee op 12. In totaal telt de groep ruim 220 specialisten, verdeeld over vestigingen in Eindhoven, Amsterdam, Apeldoorn, Nistelrode en Berlijn. FBM trad op als adviseur van LEQUAL en coördineerde het transactie proces.

LEQUAL is opgericht in 2012 door Rick Burgers en de jaren daarna hard doorgegroeid naar het bedrijf wat er nu staat. Het Bedrijf biedt SEO, SEA en video diensten aan vanuit hun kantoren in Amsterdam en Utrecht. Happy Horizon ,een bedrijvengroep gespecialiseerd in data, creativiteit, digitalisering en social media met kantoren in Eindhoven (hoofdkantoor, Apeldoorn, Nistelrode, Amsterdam en Berlijn,  was op zoek naar uitbreiding van hun activiteiten en team in Amsterdam. Rick Burgers blijft na integratie leiding geven aan LEQUAL.

Download Whitepaper

In 10 stappen naar een succesvolle verkoop van uw bedrijf

De knoop is doorgehakt. U wilt uw bedrijf verkopen. Maar hoe gaat dat in zijn werk? Op basis van onze ruime ervaring delen wij in dit stappenplan de 10 stappen naar een succesvolle bedrijfsverkoop. Zo weet u beter wat u te wachten staat. Op basis van onze ruime ervaring delen wij in dit stappenplan de 10 stappen naar een succesvolle bedrijfsverkoop. Zo weet u beter wat u te wachten staat. E-book text: De knoop is doorgehakt. U wilt uw bedrijf verkopen. Maar hoe gaat dat in zijn werk?

Maak kennis met onze experts

Michiel Dullaert

Bij de verkoop van je levenswerk geeft een ervaren corporate finance adviseur je houvast in het proces. Maak daarom bijvoorbeeld eens kennis met Michiel uit het transactieteam van FBM. Michiel is al vele malen betrokken geweest bij verkooptransacties.

Gerelateerde verhalen

This website uses cookies to improve your web experience.