Skip links

Verkoop onderneming Jouw Omgeving aan Avinty

FBM heeft de aandeelhouders van Jouw Omgeving begeleid bij de verkoop van de onderneming aan Avinty, onderdeel van Gilde Equity Management.

Jouw Omgeving  is een eHealth platform voor online behandeling, begeleiding en zelfhulp waar cliënten op een veilige en transparante manier samen kunnen werken met verwanten, netwerk en zorgprofessionals.

Avinty ontwikkelt slimme software die de zorg optimaal ondersteunt. Avinty is een groep softwarebedrijven die met haar applicaties (o/a USER, MoreCare4 en Reflex) dagelijks een groeiend aantal van meer dan 60.000 zorgprofessionals ondersteund met behulp van een elektronisch patiënten of cliënten dossier.

Avinty ziet door de overname van Jouw Omgeving grote mogelijkheden om zorgprofessionals optimaal te ondersteunen bij de toenemende vraag naar digitale zorg. De eHealth software van Jouw Omgeving, met een focus op jeugd-ggz, jeugdhulp, gehandicaptenzorg en op het vlak van persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO), zijn waardevolle toevoegingen aan de reeds aanwezige expertise binnen Avinty. Avinty is onderdeel van Gilde Equity Management. Meer over deze samenwerking is te vinden op Avinty.com.

Wij danken Tom Nij Bijvank, algemeen directeur van Jouw Omgeving, voor het vertrouwen en de fijne samenwerking.

De transactie werd vanuit FBM begeleid door Michiel Dullaert in samenwerking met Lucas Brabers, partner bij JB Law.

Marco en Robert de Keizer, oprichters van Compatible blikken terug op de transactie:

Voor zo’n belangrijke stap voor de toekomst van ons bedrijf en het perspectief om impact te maken in de zorg is het erg fijn om zo’n betrokken en deskundige adviseur te hebben die je bijstaat van begin tot eind. FBM is in staat om snel het te vertrouwen te winnen, open en transparant te communiceren, verwachtingen te managen, en een doorslaggevende rol te spelen om partijen bij elkaar te brengen. Michiel spreekt zowel de taal van de ondernemer(s) en die van de investeerder. Erg plezierig en mooi om samen dit traject te hebben gelopen.

Tom Nij Bijvank – Algemeen Directeur Jouw Omgeving

Download Whitepaper

In 10 stappen naar een succesvolle verkoop van uw bedrijf

De knoop is doorgehakt. U wilt uw bedrijf verkopen. Maar hoe gaat dat in zijn werk? Op basis van onze ruime ervaring delen wij in dit stappenplan de 10 stappen naar een succesvolle bedrijfsverkoop. Zo weet u beter wat u te wachten staat. Op basis van onze ruime ervaring delen wij in dit stappenplan de 10 stappen naar een succesvolle bedrijfsverkoop. Zo weet u beter wat u te wachten staat. E-book text: De knoop is doorgehakt. U wilt uw bedrijf verkopen. Maar hoe gaat dat in zijn werk?

Maak kennis met onze experts

Michiel Dullaert

Bij de verkoop van je levenswerk geeft een ervaren corporate finance adviseur je houvast in het proces. Maak daarom bijvoorbeeld eens kennis met Michiel uit het transactieteam van FBM. Michiel is al vele malen betrokken geweest bij verkooptransacties.

Gerelateerde verhalen

This website uses cookies to improve your web experience.