Skip links

Verkoop BMW/Mini dealerschappen Zwartepoorte

FBM begeleidt John Zwartepoorte bij de verkoop van BMW/Mini dealerschappen regio West-Brabant en Zeeland aan Renova

Zwartepoorte Roosendaal en Goes
Renova Group koopt BMW en Mini dealerschappen van Zwartepoorte. FBM heeft de huidige aandeelhouder begeleid bij deze succesvolle verkoop aan Renova Group. Zwartepoorte heeft vestigingen in Roosendaal en Goes. De 70 medewerkers gaan mee naar Renova. Zwartepoorte is ruim 30 jaar BMW- en Mini-dealer geweest.

De dagelijkse leiding van de vestiging in Roosendaal blijft in handen van Kees Baas (59). Kees kent zowel de vestiging als de regio zeer goed en is door Renova aangesteld als vestigingsmanager voor Renova Roosendaal. 

De dagelijkse leiding van de vestiging in Goes komt in handen van Dolf Kuijpers. Dolf is aangesteld als vestigingsmanager voor Renova Goes. Dolf is al sinds jaar en dag actief in de automotivewereld en kent de markt in Zeeland als geen ander.

Renova Group

Renova startte in 1961 als BMW-dealer in Tilburg. Inmiddels heeft het bedrijf vestigingen Tilburg, Breda, Waalwijk, Bladel en Etten-Leur. Jan-Hein Alkemade, algemeen directeur van Renova Group: “Voor ons is het een strategische keuze om verder door te groeien in het premium segment. Met deze overname versterken wij onze positie en zien wij de toekomst met veel vertrouwen tegemoet”, zo staat in een bericht aan de relaties.

Renova Group staat op plek 51 in de Automotive Dealerholding Top 60.

Download Whitepaper

In 10 stappen naar een succesvolle verkoop van uw bedrijf

De knoop is doorgehakt. U wilt uw bedrijf verkopen. Maar hoe gaat dat in zijn werk? Op basis van onze ruime ervaring delen wij in dit stappenplan de 10 stappen naar een succesvolle bedrijfsverkoop. Zo weet u beter wat u te wachten staat. Op basis van onze ruime ervaring delen wij in dit stappenplan de 10 stappen naar een succesvolle bedrijfsverkoop. Zo weet u beter wat u te wachten staat. E-book text: De knoop is doorgehakt. U wilt uw bedrijf verkopen. Maar hoe gaat dat in zijn werk?

Maak kennis met onze experts

Michiel Dullaert

Bij de verkoop van je levenswerk geeft een ervaren corporate finance adviseur je houvast in het proces. Maak daarom bijvoorbeeld eens kennis met Michiel uit het transactieteam van FBM. Michiel is al vele malen betrokken geweest bij verkooptransacties.

Gerelateerde verhalen

This website uses cookies to improve your web experience.