Skip links

FBM heeft NEO BV begeleid bij de verkoop van de onderneming aan Itility Group

FBM feliciteert de aandeelhouders van Itility Group met de acquisitie van NEO BV

FBM heeft NEO BV, een vooruitstrevend Nederlands bedrijf voor aardobservatie, begeleid bij de verkoop van haar onderneming aan Itility Group BV, een toonaangevend consultancy bedrijf in software en data-oplossingen op het gebied van productie, energie en agrotechnologie.

Dankzij de ondersteuning van Itility, kan NEO haar technologische oplossingen breder uitrollen en wereldwijd inzetten. Dit stelt hen in staat om landbouwbedrijven, regelgevende instanties en niet-gouvernementele organisaties over de hele wereld te assisteren. ‘We zien dat het gebruik van remote sensing-data en andere datatechnieken een indrukwekkende groeicurve doormaakt. Om de volgende stap te zetten, waren we op zoek naar een partner die onze groei vanuit meerdere perspectieven kan stimuleren, zonder dat we onze unieke identiteit als expert op dit gebied verliezen,” aldus managing director van NEO BV Rob Beck.

Namens FBM Corporate Finance hebben Albert van Lunteren en Jaap Rikken opgetreden als adviseurs van de verkoper. Wij bedanken Rob Beck en Jan Erik Wien van NEO BV Netherlands in het bijzonder voor het gestelde vertrouwen en de mooie samenwerking. Onze dank gaat tevens uit naar de betrokkenheid van en samenwerking met Peter Schepers van Itility en Gijs van de Wetering van Black Trace. Wij wensen alle partijen veel succes in de volgende groeifase van de onderneming.

Lees meer over deze transactie op: Computable

Download Whitepaper

In 10 stappen naar een succesvolle verkoop van uw bedrijf

De knoop is doorgehakt. U wilt uw bedrijf verkopen. Maar hoe gaat dat in zijn werk? Op basis van onze ruime ervaring delen wij in dit stappenplan de 10 stappen naar een succesvolle bedrijfsverkoop. Zo weet u beter wat u te wachten staat. Op basis van onze ruime ervaring delen wij in dit stappenplan de 10 stappen naar een succesvolle bedrijfsverkoop. Zo weet u beter wat u te wachten staat. E-book text: De knoop is doorgehakt. U wilt uw bedrijf verkopen. Maar hoe gaat dat in zijn werk?

Maak kennis met onze experts

Michiel Dullaert

Bij de verkoop van je levenswerk geeft een ervaren corporate finance adviseur je houvast in het proces. Maak daarom bijvoorbeeld eens kennis met Michiel uit het transactieteam van FBM. Michiel is al vele malen betrokken geweest bij verkooptransacties.

Gerelateerde verhalen

This website uses cookies to improve your web experience.