Skip links

Compatible Computer Solutions wordt onderdeel van Total Specific Hosting (TSH)

FBM feliciteert Total Specific Hosting en investeerder Strikwerda Investments met deze uitbreiding

FBM heeft Compatible Computer Solutions BV begeleid bij de verkoop van de onderneming aan Total Specific Hosting, een portfolio bedrijf van Strikwerda Investments, die met haar buy & build strategie de ambitie nastreeft om Europees marktleider te worden. Compatible levert hoogwaardige en innovatieve ICT-oplossingen op basis van Microsoft 365-platform middels een in-house ontwikkelde selfservice-portal CloudControl.

De moderne werkplek propositie in samenwerking met de customer intimacy benadering slaat aan bij huidige klanten evenals nieuwe klanten. Door zich aan te sluiten bij TSH kan Compatible blijven focussen op haar klanten en samen met andere ondernemers binnen TSH blijven werken aan verbeteringen en vernieuwde diensten. Geheel passend binnen de TSH-filosofie: Bright Minds Think Alike.

Marco en Robert de Keizer, oprichters van Compatible blikken terug op de transactie:

Na 29 jaar bouwen zijn wij toe aan de volgende fase. We sluiten een mooie periode af waarin we onszelf steeds weer opnieuw hebben uitgevonden om zo relevant te blijven in een steeds sneller veranderende wereld. Wij zijn dankbaar voor het vertrouwen van onze loyale en al maar groeiende groep van geweldige relaties. De ontwikkelingen die wij op ICT-gebied hebben doorgemaakt en doorgevoerd, hebben zij unaniem geadopteerd. Wij geloven in verandering en omarmen nieuwe technologie vaak voor de markt uit, zodat wij er klaar voor zijn wanneer het gemeengoed wordt. Samen met de andere bedrijven binnen TSH krijgen we nieuwe slagkracht. Wij zien er naar uit om onze dienstverlening nog verder te verbeteren met door de wol geverfde collega’s – vanaf nu onze sparring partners. Met TSH aan onze zijde kunnen wij ons blijven focussen op waar we goed in zijn: Supporting Change.

Namens FBM Corporate Finance hebben Michiel Dullaert en Marinus van Dijk opgetreden als adviseurs van de verkoper. Wij bedanken Robert de Keizer en Marco de Keizer in het bijzonder voor het gestelde vertrouwen en de mooie samenwerking. Onze dank gaat tevens uit naar Stijn van de Brink en Ruben Jan Rietman van TSH voor de constructieve samenwerking in deze transactie. Wij wensen alle partijen veel succes in de volgende groeifase van de onderneming!

Lees verder over deze transactie op de website van TSH.

Download Whitepaper

In 10 stappen naar een succesvolle verkoop van uw bedrijf

De knoop is doorgehakt. U wilt uw bedrijf verkopen. Maar hoe gaat dat in zijn werk? Op basis van onze ruime ervaring delen wij in dit stappenplan de 10 stappen naar een succesvolle bedrijfsverkoop. Zo weet u beter wat u te wachten staat. Op basis van onze ruime ervaring delen wij in dit stappenplan de 10 stappen naar een succesvolle bedrijfsverkoop. Zo weet u beter wat u te wachten staat. E-book text: De knoop is doorgehakt. U wilt uw bedrijf verkopen. Maar hoe gaat dat in zijn werk?

Maak kennis met onze experts

Michiel Dullaert

Bij de verkoop van je levenswerk geeft een ervaren corporate finance adviseur je houvast in het proces. Maak daarom bijvoorbeeld eens kennis met Michiel uit het transactieteam van FBM. Michiel is al vele malen betrokken geweest bij verkooptransacties.

Gerelateerde verhalen

This website uses cookies to improve your web experience.