Skip links

Bennie Wilmink en Klaas Drent bundelen krachten

FBM mocht de fusie van Bennie Wilmink en Klaas Drent begeleiden. We wensen de nieuwe onderneming veel succes als Toyota, Suzuki en Mitsubishi-dealer voor Twente.

De autobedrijven Bennie Wilmink en Klaas Drent gaan per 1 januari 2023 intensief samenwerken en fuseren om schaalvoordelen te behalen en aan markteisen te voldoen. Met hun gezamenlijke 100 jaar ervaring in de autobranche vormen ze een sterke combinatie. Als grootste Suzuki en Mitsubishi dealer in het oosten van het land krijgt Bennie Wilmink een perfecte aanvulling van Drent autobedrijven met hun grote Toyota aandeel in Twente. Drent kan op zijn beurt profiteren van de Suzuki en Mitsubishi modellen en deze toevoegen aan hun eigen programma.

Wilmink en Drent werken samen met één visie. Twee familiebedrijven met een hoge mate van vertrouwen in Twente. De samenwerking heeft geen gevolgen voor het personeel en de directie, en beide bedrijven blijven zelfstandig onder hun eigen naam en identiteit bestaan.

Voor klanten van Bennie Wilmink betekent dit dat ze kunnen uitkijken naar Toyota als een mooie toevoeging aan het assortiment, inclusief hybride en elektrische modellen, en zelfs een waterstof aandrijflijn. Drent-klanten krijgen toegang tot Suzuki en Mitsubishi, evenals een eigen leasemaatschappij en een volledig bedrijfswagenassortiment. Voor werkplaatsklanten verandert er niets, ze blijven klant bij de organisatie waar ze nu diensten afnemen. Drent en Wilmink blijven ook de Citroën specialist in Almelo.

Bennie Wilmink en Klaas Drent bundelen hun krachten als officiële en erkende autodealers van respectievelijk Mitsubishi en Suzuki, en het automerk Toyota. De fusie resulteert in DRENT&WILMINK Autobedrijven met vestigingen in Hengelo, Almelo, Enschede en Vriezenveen, altijd dichtbij in Twente.

Download Whitepaper

In 10 stappen naar een succesvolle verkoop van uw bedrijf

De knoop is doorgehakt. U wilt uw bedrijf verkopen. Maar hoe gaat dat in zijn werk? Op basis van onze ruime ervaring delen wij in dit stappenplan de 10 stappen naar een succesvolle bedrijfsverkoop. Zo weet u beter wat u te wachten staat. Op basis van onze ruime ervaring delen wij in dit stappenplan de 10 stappen naar een succesvolle bedrijfsverkoop. Zo weet u beter wat u te wachten staat. E-book text: De knoop is doorgehakt. U wilt uw bedrijf verkopen. Maar hoe gaat dat in zijn werk?

Maak kennis met onze experts

Michiel Dullaert

Bij de verkoop van je levenswerk geeft een ervaren corporate finance adviseur je houvast in het proces. Maak daarom bijvoorbeeld eens kennis met Michiel uit het transactieteam van FBM. Michiel is al vele malen betrokken geweest bij verkooptransacties.

Gerelateerde verhalen

This website uses cookies to improve your web experience.