Skip links

dormakaba versterkt activiteiten in Nederland door overname Alldoorco

FBM heeft dormakaba begeleid bij de overname van Alldoorco

FBM heeft dormakaba Nederland BV begeleid bij de overname van Alldoorco Service en Onderhoud BV en Alldoorco Bedrijfsdeuren BV (verder: Alldoorco).

dormakaba versterkt door deze overname haar diensten- en onderhoudsactiviteiten in Nederland. De overname betekent een vervolgstap om de activiteiten van het bedrijf op de Nederlandse markt verder te versterken.

Alldoorco staat bekend als een kwalitatief hoogwaardige specialist in onderhoud, reparatie en nieuwe installatie van industriële deursystemen. Met diepgaande technische expertise op het gebied van deuroplossingen is het bedrijf de ideale aanvulling op het bestaande aanbod van dormakaba op de Nederlandse markt. Alldoorco, opgericht in 1983, is gevestigd in Nijkerk en heeft circa 20 medewerkers in dienst.

“We zijn verheugd om de hooggekwalificeerde, gemotiveerde medewerkers van Alldoorco te verwelkomen bij de dormakaba group. Alldoorco is een van de toonaangevende aanbieders van technische expertise in Nederland voor levering, service en onderhoud van industriële deursystemen. Door onze krachten te bundelen, kunnen we onze tevreden klantenkring verder uitbreiden en onze groeistrategie verder voortzetten”, zegt Chris Van Den Luitgaarden, General Manager dormakaba Nederland.

Namens FBM Corporate Finance hebben Jaap Rikken en Michiel Dullaert opgetreden als adviseur van koper.

Download Whitepaper

In 10 stappen naar een succesvolle verkoop van uw bedrijf

De knoop is doorgehakt. U wilt uw bedrijf verkopen. Maar hoe gaat dat in zijn werk? Op basis van onze ruime ervaring delen wij in dit stappenplan de 10 stappen naar een succesvolle bedrijfsverkoop. Zo weet u beter wat u te wachten staat. Op basis van onze ruime ervaring delen wij in dit stappenplan de 10 stappen naar een succesvolle bedrijfsverkoop. Zo weet u beter wat u te wachten staat. E-book text: De knoop is doorgehakt. U wilt uw bedrijf verkopen. Maar hoe gaat dat in zijn werk?

Maak kennis met onze experts

Michiel Dullaert

Bij de verkoop van je levenswerk geeft een ervaren corporate finance adviseur je houvast in het proces. Maak daarom bijvoorbeeld eens kennis met Michiel uit het transactieteam van FBM. Michiel is al vele malen betrokken geweest bij verkooptransacties.

Gerelateerde verhalen

This website uses cookies to improve your web experience.