Skip links

Verkoop van MJL Investments BV aan EK Fashion

FBM Corporate Finance heeft fashionbedrijf MJL Investments BV begeleid bij de verkoop van haar onderneming aan EK Fashion

MJL Investments is het bedrijf achter de t-shirt en ondergoed merken Slater en Garage. Deze week maakte het bedrijf bekend de onderneming te verkopen aan EK Fashion, onderdeel van de Europees opererende EK Groep (voorheen bekend als Euretco).

EK Fashion biedt een brede collectie kleding en diensten aan retailers in de modebranche en beschikt over de faciliteiten van de grootste retail-service organisatie van Nederland. EK Fashion is dan ook de ideale partij om de opgebouwde merken Garage en Slater zowel nationaal als  internationaal verder uit te bouwen met hun expertise en uitgebreide netwerk. Daarnaast waarborgt deze overname de continuïteit van de productie bij de fabriek van MJL Investments in Bangladesh.

Namens FBM Corporate Finance heeft Albert van Lunteren opgetreden als adviseur van de verkoper. Wij bedanken Joël Menco van MJL Investments BV in het bijzonder voor het gestelde vertrouwen en de mooie samenwerking. Onze dank gaat tevens uit naar de betrokkenheid van en samenwerking met Jan Bongers en Harm Rijerkerk van EK Fashion, Wytse Huidekoper en Sandra Meijneke van De Breij advocaten. Wij wensen alle partijen veel succes in de volgende groeifase van de onderneming.

Download Whitepaper

In 10 stappen naar een succesvolle verkoop van uw bedrijf

De knoop is doorgehakt. U wilt uw bedrijf verkopen. Maar hoe gaat dat in zijn werk? Op basis van onze ruime ervaring delen wij in dit stappenplan de 10 stappen naar een succesvolle bedrijfsverkoop. Zo weet u beter wat u te wachten staat. Op basis van onze ruime ervaring delen wij in dit stappenplan de 10 stappen naar een succesvolle bedrijfsverkoop. Zo weet u beter wat u te wachten staat. E-book text: De knoop is doorgehakt. U wilt uw bedrijf verkopen. Maar hoe gaat dat in zijn werk?

Maak kennis met onze experts

Michiel Dullaert

Bij de verkoop van je levenswerk geeft een ervaren corporate finance adviseur je houvast in het proces. Maak daarom bijvoorbeeld eens kennis met Michiel uit het transactieteam van FBM. Michiel is al vele malen betrokken geweest bij verkooptransacties.

Gerelateerde verhalen

This website uses cookies to improve your web experience.