Skip to main content Skip to search

Wim Manders

Wim Manders

Wim is partner bij FBM. Naast de advisering op het gebied van de financiering van ondernemingen focust hij zich op de totale financiële en risicostructuur van een bedrijf. Mede vanuit dat oogpunt is Wim sparringpartner van ondernemers.

In de afgelopen 15 jaren heeft Wim , naast advisering aan een breed scala van ondernemingen zich gespecialiseerd in :

  • automotive
  • farmacie
  • bloemenbranche

Wim stuurt het automotive-team aan binnen FBM. Dit team bestaande uit mensen van FBM en externe deskundigen verzorgt verbeteringstrajecten binnen dealerbedrijven.

“De kracht van FBM ligt in de persoonlijke relatie met ondernemers. Vanuit die relatie zetten we onze kennis van het financiële proces binnen ondernemingen in, in combinatie met onze ervaring in het managen van de relaties tussen ondernemingen en hun financiers. Vanuit de jarenlange advisering aan onze klanten ontstaan relaties waarbij wij veel ruimer adviseren dan alleen over financieringen. We zijn vertrouwenspersoon van de ondernemer in goede en slechte tijden.”  

Voordat Wim in het jaar 2000 bij FBM startte, werkte hij bij de Rabobank binnen het segment zakelijk bankieren en als projectleider in het vastgoedbedrijf van Arcadis.

Wim studeerde Bedrijfskunde aan de Universiteit van Nijmegen en Juridisch / Vastgoed aan de HEAO te Eindhoven.

Contactgegevens: