Skip to main content Skip to search

Marcel Ploumen

Marcel Ploumen

Marcel werkt als een onafhankelijk adviseur voor bedrijven binnen het MKB en het mid-market segment en is sinds september 2009 als Associate Partner verbonden aan FBM. Hiervoor was Marcel 19 jaar werkzaam bij de Rabobank. Hij was ondermeer adviseur voor MKB-bedrijven en in het bijzonder bij glastuinbouw. Hierna heeft hij onder andere een team van bedrijvenadviseurs aangestuurd, was manager Bedrijven en zijn laatste functie binnen de Rabobank was Directeur Bedrijven.

Marcel is als sparringpartner altijd nauw betrokken geweest bij de ondernemers en ondernemingen in meerdere werkgebieden en heeft daardoor uitgebreide ervaring in het adviseren bij businessplannen, financieringsplannen en bedrijfskundige vraagstukken in een bredere context.

“Bij FBM begrijpen we dat cijfers de basis zijn van financiële vraagstukken. Maar met alleen de cijfers ben je er nog niet. Ook de manier waarop alle partijen in een financieringscasus, een herstructurering of een overname elkaar tegemoet treden is bepalend. Het combineren van die twee grootheden, dat snappen wij bij FBM. Een belangrijk deel van mijn klanten is actief in de glastuinbouw en bedrijfstakken daar omheen. Daar voel ik me goed thuis.”

Marcel studeerde aan de Agrarische Hogeschool in Den Bosch.

Contactgegevens: