Skip to main content Skip to search

Albert van Lunteren

Albert van Lunteren

Albert is partner bij FBM. Albert heeft een uitgebreide ervaring in het arrangeren, structureren en optimaliseren van bedrijfsfinancieringen en overnames. Hij is actief als specialist bij overnames, herfinancieringen en de optimalisatie van de kapitaalstructuur. Hij begeleidt de financiële analyses en leidt de onderhandelingen met de financiers en aandeelhouders. Vanuit zijn vroegere specialisatie bij de ABN AMRO ondersteunt Albert ook cash management trajecten.

“FBM staat ook voor Functionele adviseurs die met grote Betrokkenheid de Missie van de relatie in goede en slechte tijden willen helpen realiseren.”

Hiervoor was Albert werkzaam bij de ABN AMRO Bank. Hij heeft ondermeer functies bekleed als adviseur cashmanagement voor het Grootbedrijf en Directeur Zaken voor het midden- en kleinbedrijf.

Albert studeerde Financiële bedrijfskunde aan de Amsterdamse Academie, Hoger onderwijs voor de financiële sector. Daarnaast heeft hij Nima A en B en de Post-HBO studie adviseur Bedrijfsoverdracht afgerond.

Contactgegevens: